Kennis en kunde

 

Werken met cloud technieken verschilt aanzienlijk van traditionele IT. Op  technisch vlak is een van de grote veranderingen dat alles geautomatiseerd kan worden. Met een druk op de knop worden complete omgevingen uitgerold. De toepassingen hiervan zijn legio.
Er kan getest en ontwikkeld worden met SaaS applicaties en PaaS diensten tegen lage kosten, ook op het gebied van infrastructuur-appliances. Hoge beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid kunnen op een kostentechnisch aantrekkelijke manier voor uw organisatie worden gerealiseerd.
  De aandacht van engineering en beheer verschuift van handwerk naar automatisering van de automatisering. Ook het benutten van nieuwe mogelijkheden zoals het gebruik van serverless computing, het opzetten van chatbots, mobile services, machine learning, big data analyse en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden. 

Hiermee beginnen kan overweldigend en intimiderend zijn. Je betreedt een onbekend terrein. Wij gidsen u en uw collega’s door deze nieuwe wereld. We helpen u te begrijpen hoe een en ander in elkaar steekt en samenhangt. Wij selecteren cursusmateriaal op maat en organiseren kennissessies en workshops.